מה ביבי יעשה עם זה?

Re: מה ביבי יעשה עם זה?

הודעהעל ידי אפרת ב ג' דצמבר 01, 2009 9:16 am

אני דווקא בעד ביבי אני חושבת שהוא הרע במיעוטו, אין מה לעשות, הוא הכי טוב שיש כרגע וגם אם הוא לא מושלם, הוא מספיק.
אתן כולכן צודקות לגבי המצב הנוראי שקיים במדינה שלנו היום, אבל אני לא חושבת שזאת רק אשמת הממשלה אני חושבת שזה מתחיל מאיתנו, אנחנו אלה שצריכים להסתכל מסביבנו ולראות מה אנחנו יכולים לעשות כדי שיהיה טוב יותר, האלימות היום היא נוראית והיא מתחילה ממה שקורה בבתים של הנערים האלה ובבתי ספר, אז במקום שהמורים כל היום יממרו על מר גורלם, שיתחילו להזיז דברים להשקיע בילדים, לטפח את הנוער, לא לזרוק אותם מהמסגרת היחידה שיש להם בהזדמנות הראשונה, אלא להילחם עליהם.
חברה שלי עובדת בתיכון שלמדנו בו והיא אומרת שהיא אף פעם לא פגשה מישהו כמו המנהל הנוכחי של הבית ספר, הוא לא מוותר על אף ילד, גם הילדים הקשים מאוד, אלה שכולם חושבים שהוא סתם מבזבז עליהם את הזמן.
הוא עושה הכל כדי שהבית ספר כל הזמן יהיה פעיל, מארגן אירועים בטבע , מסיבות, פעילויות התנדבותיות. זה בנאדם שאיכפת לו.
אפרת

הודעהעל ידי יערית ב ג' דצמבר 01, 2009 1:23 pm

חשוב מאוד שלילדים כאלה תהיה מסגרת, אני מכירה מישהו שהיה מאוד בעייתי בתיכון ולולא המורה שלו הוא היה מרים מהר מאוד ידיים ונושר מבית הספר
ואז כמובן לא הייתה לו תעודת בגרות.
היום ,הוא מודה למחנך שלו כל יום ואסיר תודה,אפשר לומר שבזכות המורה שלו הוא הגיע לאן שהוא הגיע היום, הוא סיים תואר ראשון במשפטים וגם למד קורס בשוק ההון .
לגבי מה שאמרת על ביבי,
אני לא חושבת שאנחנו צריכים להסתפק בבינוניות,אז מה אם הוא הרע במיעוטו? זה אומר שדווקא בו אנחנו צריכים לבחור ולא במי שבאמת מגיע לו?
ונכון,גם החברה עצמה לא בסדר, אבל ברגע שיש שחיתויות בדרגים הגבוהים,האזרחים החלשים שמושפעים מהר מאוד גם יפלו לאותו בור.
יערית

הודעהעל ידי אפרת ב ד' דצמבר 02, 2009 10:39 am

אז למי מגיע? כל השאר לא מוכיחים את עצמם בכלל, וביבי עם העבר שלו מוביל על כולם, היום עם המצב שאנחנו נמצאים בו אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו ראש ממשלה מתחיל, שמנסה לראות אם התפקיד הזה מתאים לו, אנחנו צריכים בנאדם שיודע מה העם צריך, שמבין את הראש של האזרחים במדינה הזאת, ובינתיים ביבי מספק את הסחורה, הוא יותר קשוב, יותר דומיננטי מאולמרט, יכולנו לראות את זה בכל ההופעות שלו בכנסים של האו"ם ובפגישות שלו בארה"ב, הוא הביע עמדה שמייצגת את עם ישראל ולא התעסק כל הזמן בלהתגונן וזה מה שאנחנו צריכים כרגע.
אפרת

הודעהעל ידי hadar ב א' יולי 18, 2010 12:15 pm

מה שקורה בממשלה שלנו ובמדינה בכלל זה כבר נושא שנמאס לדבר לדבר לדבר ולא לראות בו שינוי
אני ממש הייתי רוצה להגיד לך שבכייף היתי מגדלת פה את ילדי אבל הכי חכם זה למצוא עבודה בחול ולעזוב למקום יותר רגוע.. אין פה שקט וכל יום חדשות רעות.. רק רעות.. מה יהיה עם זה?!
hadar

הודעהעל ידי יערית ב א' יולי 18, 2010 2:04 pm

וזה נראה לך הגיוני?
כל אחד יכול לקום וללכת, זה הכי קל לעשות, לברוח מהבעיות.
אני לא אוותר על החיים שלי פה ,מדינת ישראל היא מדינת היהודים,
לא סתם עברנו את כל התלאות הללו.
את חושבת שבמקום אחר אין שחיתות? אין עוני? אין מלחמות?
פשוט ישראל היא מדינה קטנה ולכן את שומעת על זה הרבה, אם תלכי
לגור במידנה גדולה כמו ארה''ב שזו בעצם יבשה בפניה עצמה זה לא יהיה
אותו דבר.
אז לפעמים כדאי לעשות עצירות ולחשוב באמת מה נכון ומה לא.
יערית

הודעהעל ידי דניאל ב א' יולי 25, 2010 3:15 pm

נכון צודק לגמרי.
מה שכן צורם לי וצובט לי בלב זה שיש חרדים קיצוניים שלא מאמינים
בקיומה של מדינת ישראל כמדינת יהודים עד שלא יבוא המשיח ויגאל אותה.
למשל נטורי קרתא היא קבוצה של חרדים יהודים שמוכרים בהתנגדותם למדינת ישראל ואף לציונות.
מה זה משנה חרדים,דתיים,חילוניים? כולנו עם אחד!
דניאל

הודעהעל ידי מיקה ב ה' יולי 29, 2010 7:44 am

היי דניאל..
אני מבינה את מה שאת אומרת וגם לי קשה לתפוס שיש אנשים שלא רוצים את טובת המדינה ובכלל, לא רוצים את המדינה למרות שהם יהודיםואלו בדיוק ה חרדים נטורי קרתא שדיברת עליהם. דרך אגב הם אלו שעושים הרבה מההפגנות והמהומות לאחרונה גם.
אני אישית לא מבינה את זה, זה נראה לי אבסורדי שהם חיים פה ורוצים ברעתנו. זה יכול להרתיח אותי.
מיקה

הודעהעל ידי דניאל ב א' אוגוסט 01, 2010 2:15 pm

לא רק זה, סוג ה חרדים האלה שבאים מזרם קיצוני מאוד.
באחת ממהדורות החדשות שהיו, הם ניצפו בישיבה עם אחמדיניג'ד,
תביני רק איזה קיצוניים הם.
צריכים להבין שצריך לקבל גם את השונה, אבל הם פשוט לא מוכנים לקבל דעה
שסותרת את שלהם שלא נדבר בכלל על אמונה.
דניאל

הודעהעל ידי אפרת ב ג' אוגוסט 10, 2010 10:00 am

מה זאת אומרת נצפו בישיבה עם אחמדיניג'ד?? הם משתפים איתו פעולה?
זה לא נשמע לי הגיוני, נראה לי שאת מתבלבלת, לא משנה כמה חרדים הם יהיו, הם בחיים לא יפנו גם לבני עמם.
זה פשוט לא הגיוני.
אפרת

הודעהעל ידי מיקה ב ה' אוגוסט 12, 2010 10:39 am

אז אני מצטערת לאכזב אותך אפרת היקרה.. אבל החרדים אכן עושים דברים כאלה ( כמובן הנטורי קרתא ).
לא צריך תואר ראשון בשביל לראות תמונות ובהן רואים בבירור חרדים שיושבים ליד עוכרי ישראל מדופלמים כגון אחמדיניג'אד ודומיו ואני הזדעדזתי לראות גם כתבה באינטרנט לפני כמה ימים שבחתונה של מישהו מהעדה נופפו בדגלי פלסטין באויר ...
אני מסכימה איתך שזה לא הגיוני אבל זה כך, לצערנו.
מיקה

הקודם

חזור אל ביבי נתניהו

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד