נתניהו הוא האדם המתאים!

Re: נתניהו הוא האדם המתאים!

הודעהעל ידי איה ב ב' נובמבר 23, 2009 12:21 pm

ישנה הרגשה שזה דבר שהולך ומחמיר ולא ניתן לעצור אותו כמו כדור שלג ענק.
זו ממש מכת מדינה! האלימות הגיעה לכל פינה. לבתי הספר, לגני המשחקים, לספורט... הממשלה חייבת לשים לעצמה למטרה את הטיפול בבעיה זו.
איה

הודעהעל ידי יערית ב א' נובמבר 29, 2009 1:14 pm

לדאבוני הרב, לרבים מאיתנו יש את המחשבה השגויה הזו שבעזרת אלימות ניתן להשיג דברים או לחלופין לפתור בעיות, אין זה כך בפועל. בסופו של דבר הם מצטערים על מעשיהם (רובם הגדול לפחות) אך מאוחר מידי.
אני אף פעם לא אבין מה עובר לאותו בן אדם בראש כשהוא מרים יד על רעהו? אין לו את הזכות לעשות זאת.
אני בטוחה, שכאשר נפסיק להשתמש בכוח הפיזי החיים על פני האדמה יהיו על מי מנוחות.
הרי בסופו של דבר, תמיד האשם יקבל את עונשו,שקר תמיד יתגלה (לשקר אין רגליים),הצדק תמיד יצא לאור.
אני מקווה שיהיה כך, אבל בשביל להגיע למצב הזה, כל אחד צריך להשתדל ,לעשות כמיטב יכולתו ולהוציא את כל הטוב שבו.
בלימודי משאבי אנוש שאני לומדת שיש אנשים על רמה, איכותיים שמאוד התחברתי אליהם, אני מקווה ש''תתיתקלו'' באנשים שכאלה.
יערית

הודעהעל ידי נעמה ב ב' נובמבר 30, 2009 9:58 am

האמת שאני בחיי היומיום שלי לא מאבדת אמון באנשים בכזו קלות. גם אני בלימודי עיצוב גרפי הכרתי המון אנשים "איכותיים". ואפילו בצבא ששם באמת אתה רואה ופוגש הכל מהכל יצא לי להכיר כמה אנשים טובים...
אבל מה לעשות שבראשות הממשלה אנחנו לא כל כך רואים בנוף אנשים כאלו.
נעמה

הודעהעל ידי אפרת ב ד' דצמבר 02, 2009 10:49 am

אני חוששבת שצריך לתת לביבי הזדמנות, אני לא חושבת שהוא יאכזב אותנו יותר ממה שאולמרט איכזב.
בואו נזכור שהוא בנאדם עם עבר מאוד עשיר בהוכחות שכן איכפת לו מהמדינה, אם זה בבית שהוא גדל בו, או בשירות הצבאי שלו... הוא לא איזה זמר ששר שירי חתונה, הוא ביבי נתניהו , אח של יוני נתניהו והבן של בנציון נתניהו אלה לא אנשים שמזלזלים בהם.
אפרת

הודעהעל ידי איה ב א' דצמבר 06, 2009 9:07 am

בדיוק היה לי ויכוח על זה עם הקולגה שלי במשרד חוקרים פרטיים שאני עובדת בו..
זה לא עניין של זלזול.. ואני לא חושבת שאנחנו צריכים להסתפק במישהו שהוא פחות נורא ממי שהיה לפניו..
כבר ראינו מה יש לו להציע ולכן צריך להתחדש. המדינה רוצה דמות חדשה, חזקה ואמיצה שתיקח אותנו קדימה בלי לפחד!
איה

הודעהעל ידי assaf ב ב' דצמבר 14, 2009 10:53 am

ביבי הוא האדם אשר מתאים לראשות הממשלה ללא שום ספק.
נכון שעל פי דעת רבים לאחר כהונתו כשר אוצר בשנת 2003 ביבי נחשב כאחד שפוגע בחלשים אך עובדה זו ממש לא נכונה במסגרת קורס ניתוח טכני
שעשיתי הבנתי שללא הרפורמות שנעשו במהלך כהונתו ישראל היתה מגיעה למפולת כלכלית וע"פ מומחים גם לא היתה מצליחה לעבור את המשבר הכלכלי האחרון.
assaf

הודעהעל ידי eiditr40 ב ג' דצמבר 15, 2009 10:46 am

אני בניגוד אלייך חושבת שביבי טוב לעשירים ורע לעניים.
במדינת ישראל לא חיים מעל 2 מיליון עשירים, בגדול אפשר לספור אותם על כמה אצבעות.
ביבי הוא כלכליסט טוב כי הוא מייצב את הקופות המדיניות שהוא מקצץ לסבתא שלך, לאמא חד הורית,
לנכה ולכל אלו שמתפרנסים בקושי, וכך הכל מתחיל לעלות, אז שביבי יפסיק להלהיב אתכם .
כי מי שלא רעב לא חש את הרעב, ביבי מדושן עונג ורק כאלו סובלים מ עצירות מרוב צריכת שומן רווי. כמו בחיים ביבי ישב בספסלי האופוזיצייה למעלה מ11 שנים , אני יכולה להבטיח לך שהוא יישב בקדנצייה הבאה
לכל החיים וימשיך לצעוק בעד ונגד!
eiditr40

הודעהעל ידי אפרת ב א' דצמבר 27, 2009 8:43 am

אני לא מסכימה איתך...
ביבי לא תמיד לוקח את צד העשירים, בואי לא נשכח שגם העשירים הפסידו כשהוא היה שר אוצר, הם אומנם לא סבלו מזה כמו כל האחרים אולי משום שהם לא הסתמכו לגמרי על המדינה ורוב אנשי העסקים הישראלים מתעסקים גם ב עבודה בחו''ל , אבל עדיין לא הכל הלך בהתאם לאינטרסים שלהם.
אפרת

הודעהעל ידי יערית ב ה' יולי 15, 2010 2:33 pm

לא יודעת מה איתכם אבל אני למשל מכירה הרבה בעלי מקצוע שעזבו את
הארץ ועברו לגור בחול רק בגלל שכאן הם לא מצאו עבודה במקצוע שלהם וגם
השכר היה קצת מבייש.
יש לי חבר טוב שהוא הנדסאי והוא מצא עבודה בחול ועבר לגור בחול.
זה בגלל שבממשלה מחליטים להעלות את המשכורות לשרי המששלה וחברי הכנסת אבל
לא לאלה שבאמת זקוקים לכך!
יערית

הודעהעל ידי hadar ב א' אוגוסט 01, 2010 3:17 pm

זה כנראה יותר ממקרה או שניים. מכיוון שגם אני מכירה מספר הנדסאי אלקטרוניקה שעובדים איתי וחושבים בכובד ראש לרדת מהארץ בגלל שכאן השכר בתחום לא שווה את שעות העבודה וההשקעה בכל פרוייקט.
ובכלל זו נראה לי סיבה מספר אחת לירידה מהארץ - מקור פרנסה. כמה עצוב...
hadar

הקודםהבא

חזור אל ביבי נתניהו

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד